وبگردی

 

در جام جم آنلاین خبری خوندم تحت عنوان انتخاب کتابخوان نمونه کشور در هفته کتاب امسال متاسفانه در متن خبر چگونگی انتخاب کتابخوان برتر نیومده و برای من خیلی جالب هست که بدونم نحوه ی انتخاب این فرد و ملاکهای مورد نظر چی هست و البته در متن خبر اومده که هدف از این کار ترویج فرهنگ مطالعه است حالا من نمی دونم این کار چقدر می تونه در توسعه کتابخوانی تاثیر داشته باشه !! ولی به نظر من اینجور کارها اثر مقطعی دارن وبرای حل مشکل کتاب نخواندن ما ایرانیها باید کارهای اساسی تر و ریشه ای تری باید کرد .

مطلب دیگر : وبلاگ کتابداری در پست جدیدش مطلبی با عنوان وبلاگهای مرده به نحوه ی تعیین وبلاگهای هسته از طریق قانون لوتکا  پرداخته و همینطور نحوه ی مرگ و میر وبلاگها رو بررسی کرده که به نظر من مطلب خیلی جالب و جدیدی هست و اگه وبلاگ نویس هستین و می خواین بدونین وبلاگتون یک وبلاگ زندذه هست یا مرده محسوب میشه این مطلب رو حتما بخونین . 

و مطلب آخر قبلا در جاهای مختلف خونده بودم که وبلاگ نویسی زبان فارسی رو تهدید می کنه و به اون آسیب می رسونه ولی اینجا بهرام اشرف زاده که یک پژوهشگر زبان فارسی هست این مطلب رو کاملا رد کرده و حتی عقیده داره که وبلاگنویس فرصتی برای گسترش زبان فارسی هست .ایشون عقیده دارند که : «هر وبلاگی زبان خاص خودش را دارد و زبان وبلاگ‌ها در طیفی از کاملا رسمی و ادبی تا کاملا غیررسمی و محاوره‌ای قرار می‌گیرند. با این حال، شاید بتوان گفت که زبان غالب وبلاگ‌ها شبیه به «نثر شکسته» است. هر وبلاگی محتوا و شخصیت خاص خودش را دارد و حکم دادن درمورد اینکه به‌طور کلی وبلاگ را با چه زبانی باید نوشت منطقی نیست.»